Forside
CGH idéen
Passivhus
Aktivhus
Prosjekter
Eksempler
Download
OM CGH
JOBB i CGH
Handelsvarer
Kontakt

Passivhus Prosjekter

 - - - -

Fem passivhus boliger i rekke

Her viser vi et prosjekt med 5 innovative boliger i rekke. Med oppgang til takterrassen fra stuen i 2 etg. Lyset fra takgjennomføringen som kommer inn i 2 etg., gir stuen et helt spesielt preg. Og å kunne gå rett opp på takterrassen fra stuen er også en annen innovativ løsning. Gjennomføringen i taket har flere funksjoner. Den gir blant annet det spesielle lyset ned i 2 etg. Og den inneholder solfangere som varmer varmtvannet i huset.

Under finner du en video snutt som viser hvordan slike industrielt fremstilte bygg monteres sammen. Det er kun sammenkoblingen som finner sted på byggeplass – resten er ferdigstilt på fabrikken under trygge og sikre forhold. Velkommen inn i CGH’s virkelige verden!

 > Se video

 
 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Syv Passivhus boliger i rekke

Her viser vi et helt annet eksempel på hvordan man med et industrielt fremstilt bygg kan tenke nytt og innovativt – kreativ design og funksjonelle nyskapende løsninger.

Man kan nok lett få inntrykk av at «moduler» må være «firkantede» og kjedelige.. Kanskje også forbinder du det med en dårligere kvalitet enn det «plassbygde» DET ønsker vi herved og avlive.

Et industrielt fremstilt bygg er bygget etter de strengeste krav og kriterier. All bygging foregår i et produksjonslokale som alltid har samme temperatur og fuktighet. Hva det innebærer forstår du helt sikkert. At vi i tillegg benytter materialer som gjør at huset får puste fritt og ikke trigger Astma og Allergi er noen av MERVERDIENE vi gir deg. Det er vel heller ingen ulempe for deg når regningen fra E-verket kommer at huset ikke bruker mer enn 15Kwh/m2/år. Til oppvarming, ventilasjon og varmtvann. Resten av forbruket er opp til deg!  Lite eller stort prosjekt, velkommen til å kontakte oss på telefon 975 92 753
 

 - - - - - -

Blokkleiligheter, rekkehusleiligheter, omsorgsboliger, skoler, barnehager, eneboliger – alt bygget i passivhus standard

Vårt hovedsatsningsområde er og vil alltid være offentlige bygg, små og store leilighetskomplekser, og bebyggelser.  Med en gang man skal ha opp flere enheter vil et industrielt fremstilt bygg ha mange og opplagte fordeler. Alle bygg har en betegnelse. Kom til CGH med «din betegnelse» så ser vi hva vi sammen optimalt kan oppnå på din tomt. Alt er selvfølgelig bygget etter de samme grunnprinsipper og Norske Standarder. Bygget i Norge for Norske forhold og kvalitetsbegreper. Du vet hva du får når du velger et CGH bygg. Og vi tror også at du er en kunde, offentlig eller privat, som vet hva du vil ha fordi du pga. forskrifter er tvunget til å tenke fremover – men også som privat utbygger ønsker å ha flest mulig «riktige argumenter» for lettere og omsette ditt bygg. Og til slutt er med på å skape en fremtid for våre barn.
Skal du sammenligne med noen og det bør du så absolutt: Spør hvilke merverdier får jeg hos deg? Hva ligger innebygget i deres leveranse til deg – som gir deg som kunde mer for pengene både i dag og på lang sikt i form av sparte «driftsutgifter».

Hva om du drar inn astma og allergi – hvilke dokumenterte produkter omgir de deg med etter at du har flyttet inn og du skal puste inn luften rundt deg hver eneste dag – er det en omsorgsbolig eller sykehjem – skole eller barnehage – hvor mye betyr ikke gode inneklima på slike steder - resten av livet?

Vi bare spør!

Velkommen med ditt byggeoppdrag stort eller lite – sammen finner vi nok løsninger på alt som gjør deg og vår klode til en vinner.

 
 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Et eksempel på en Enebolig i Passivhus standard

Vi viser her et eksempel på en enebolig.  Vi har jo andre steder fortalt deg at vi ikke har noe ferdigtegnet på forhånd. Hos oss er hvert enkelt prosjekt unikt og spesialtilpasset kunden vår og det budsjett som på forhånd er fastlagt. Vi arbeider hele tiden utfra disse tanker og parametere.
 
Hvorfor? Jo helt enkelt fordi alle har sine unike tanker om hvordan drømmeboligen skal se ut. Det tar vi på alvor – og planlegger alt fra bunn av – når vi vet hvor tomten ligger – alle himmelretninger er lagt inn – budsjettet som er satt av – da først begynner vårt arbeide med å tilpasse bygget til tomten og forholdene på stedet. Å bygge et passivhus er ikke noe du kan slippe ned fra en katalog på en tomt – det krever planlegging ut fra akkurat din tomt på ditt hjemsted i Norge. Det varierer fra sted til sted i vårt langstrakte land. Om du synes dette er en fornuftig måte og arbeide etter er du mer enn velkommen med ditt neste byggeoppdrag. 
 
CGH
Complete Green Housing AS
Gamleveg 40
3802 Bø i Telemark
Telefon 975 92 753
tcw@cgh.as